Home » Uncategorized » Mer skönhet med bättre badrum

Mer skönhet med bättre badrum

Känner du dig vacker i badrummet? Det är ett rum som spelar stor roll för vår skönhetsrutin. Ju vackrare badrum, desto vackrare går det att göra sig där. Om badrummet är mörkt, fult och tråkigt kan det vara läge att göra en badrumsrenovering. Men ta inte bara med det estetiska i beräkningen. Tänk också på det funktionella.

En badrumsrenovering kan vara liten eller stor. I de mest genomgripande fallen kombineras renoveringen med stambyte, och ibland tar man också ned, eller sätter upp, väggar för att göra badrummet större eller mindre. Det är kanske vanligare när badrummet finns i en stor villa på landet, kanske en mangårdsbyggnad på en gård, än när det rör sig om en liten lägenhet i Sundbyberg. Rör det sig om det senare kan du läsa mer här om badrumsrenovering i Sundbyberg.

Badrumsrenovering i Sundbyberg
Hur ser ditt drömbadrum ut?

Om du vill renovera ditt badrum är det första steget att fundera på hur du vill ha det. Hur använder du ditt badrum? Är du en person som tränar mycket, och duschar hemma efteråt? Eller duschar du mest på jobbet eller på gymmet, och badar i badkar en gång i veckan? Några riktigt lyxiga varianter, av både badkar och duschkabiner, hittar du i den här artikeln. 

Glöm heller inte bort förvaringen. Använder du många skönhetsprodukter? I så fall behöver du minst ett badrumsskåp – kanske rent av två. Glöm heller inte bort förvaringen av handdukar, det är det förvånansvärt många som gör när de planerar sin badrumsrenovering. 

Badrumsrenovering och stambyte

Bor du i en bostadsrätt där ett stambyte är nära förestående? I så fall är det klokt att vänta, tills all information om vad stambytet kommer att innebär har kommit. Vid ett stambyte kommer nämligen badrummet att rivas ut: tätskikt, wc-stol och alltihop. Ofta erbjuder föreningen ett standardbadrum efteråt, men du har oftast möjligheten att välja något som är lyxigare, eller mer anpassat till just dina behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *