Home » Uncategorized » Många tandläkare erbjuder Botox

Många tandläkare erbjuder Botox

Botox Bandhagen som du kan få mot rynkor

Visste du att många tandläkare erbjuder Botox och Fillers? När jag första gången hörde talas om det, blev jag överraskad. Inte direkt det som man förväntade sig av en tandläkare direkt. Oftast tänker man ju bara på tänder och munnen när man går till en tandläkare, sällan tänker man på skönhet hos en tandläkare. Men alla tandläkare är ju experter på ansiktets anatomi och kan och vet hur muskler och nerver går i ansiktet. Det är inget konstigt alls.

Tandläkare brukar erbjuda tandblekning, Botox och Fillers när det kommer till skönhet. De arbetar också med tand korrigeringar så att de växer sig raka och fina, inte sneda och fula. Och många tandläkare är ju empatiska och trevliga, så vad kan vara bättre än att gå till en tandläkare och bli vackrare än vad man är?

Vem gjorde Botox populärt i Sverige?

Var det drottning Silvia som gjorde Botox populärt i Sverige? Det skulle hon aldrig medge, men det är ju en officiell hemlighet att hon har gått till en skönhetssalong utomlands och fått Botoxbehandling eftersom man knappt ser några rynkor i hennes ansikte. Och som vår drottning i detta land, så sätter hon ofta trender mot sin vilja (?) I alla fall är det många som vill göra som kungafamiljen gör. De kläder som prinsessan Madeleine bär, blir snabbt populära, de kläder som Viktoria bär blir beundrade med mera.

Så kanske det är så att drottningen Silvia har satt den nya trenden med att injicera Botox i ansiktet för att få bort rynkorna. Varför inte pröva du med?