Home » Uncategorized » HIFU-behandling Stockholm

HIFU-behandling Stockholm

Känner du att din hud börjar bli slapp i ansiktet eller på kroppen? Då är den populära HIFU-behandlingen en perfekt lösning. Det är en skonsam skönhetsbehandling som ger dig ett naturligt vackert utseende. Hos oss kan du göra en HIFU-behandling i Stockholm på en klinik med modern utrustning och erfaren personal.

Oavsett vilket resultat du drömmer om så går det att uppnå med Renova HIFU. Några av alla fördelar med denna behandling är att du kan göra ett naturligt ansiktslyft, stoppa ditt åldrande och minska kroppens fettdepåer. 

Vill du testa en HIFU-behandling i Stockholm?

Har du hört talas om HIFU förut? Det är en av de stora trenderna 2021 när det kommer till skönhet och behandlingar. Det är en icke-kirurgisk behandling som stramar åt huden utan att för den delen orsaka smärta. HIFU står för High Focused Ultrasound och är alltså en ultraljudsbehandling.

Vi erbjuder en HIFU-behandling i Stockholm på vår fräscha och moderna klinik. Det är en populär behandling som har många fördelar. Den utförs relativt snabbt. Oftast är du klar på 30-90 minuter beroende på vilka kroppsdelar du vill behandla. Du kan bland annat behandla ansiktet, rumpan, magen och överarmarna. 

6 stora fördelar med en HIFU-behandling

En HIFU-behandling i Stockholm är det trendigaste du kan göra just nu. Det är ett skonsamt skönhetsingrepp som direkt ger dig synliga resultat. Dessutom hjälper ultraljudet till att skapa fördelar även i framtiden.

De sex största fördelarna med HIFU är:

 • Stramar direkt åt din lösa hud
 • Reducerar fett på kroppen och i ansiktet
 • Stimulerar produktionen av kollagen och elastin
 • Leder till en föryngrad och fast hud
 • Motverkar åldrande
 • Minskar celluliter

Det här är en noninvasiv skönhetsbehandling som tränger djupt ner i din hud utan att för den delen penetrera den. Den lämnar alltså inga ärr eller liknande på huden. Det enda som används i behandlingen är ultraljudsvågor. Du får alltså ett skonsamt ansiktslyft eller tightare hud och resultatet ser naturligt ut.

Hifu-behandling Stockholm

Vem kan testa en HIFU?

Alla kan testa en HIFU och få riktigt bra resultat! Såväl män som kvinnor är välkomna att testa denna hudföryngrande ultraljudsbehandling. Skönhetsbehandlingar är till för alla åldrar och kön och det gäller även för denna.

Det som är så pass bra med just HIFU är att den fungerar på alla hudtyper. Oavsett din hudton, ålder eller känslighet kan du testa behandlingen. Eftersom inga nålar eller liknande sticks ner i huden så får du en stor effekt även utan kirurgi. 

Tack vare ultraljudsenergin så lämpar sig behandlingen dessutom för alla sorters kroppsdelar och kan även användas i ansiktet.

Stimulerar produktionen av kollagen i huden

Ett riktigt bra sätt att motverka åldrande på är genom att stimulera kroppens bildande av kollagen. Brist på kollagen ger nämligen ett åldrat utseende. HIFU sänder ner ultraljudsenergi djupt ner i huden. På så sätt stimuleras bildandet av både kollagen och elastin. Det är en naturlig process som kallas för neocollagenesis.

Med tillräckliga nivåer av kollagen och elastin hindrar du åldrandet och får en slät och frisk hud. Därmed kommer ungdomligheten att dröja sig kvar längre i ditt ansikte. Det bästa med en HIFU-behandling i Stockholm är dessutom att du slipper fillers, krämer och pulver eftersom HIFU är helt tillräckligt.

Att tänka på när du gör en HIFU-behandling i Stockholm

Du behöver inte vara nervös när du ska göra en behandling med HIFU. Det är nämligen ingen smärtsam behandling och du kan återgå till jobbet eller dina vanliga vardagsbestyr direkt efteråt. Det finns några saker som är bra att ha i åtanke när du planerar att testa behandlingen.

5 saker att tänka på i samband med din HIFU:

 • Behandlingen går snabbt och du behöver bara boka in en lång rast eller halvdag i kalendern.
 • Du behöver inte vila efter behandlingen.
 • Du ser direkt en initial effekt, men det slutliga resultatet kan dröja 2-6 månader. Ultraljudet har alltså effekt under en lång tid då den påverkar din kropps kollagenproduktion. 
 • Din hud kan få en viss rodnad efter behandlingen samt lätt svullnad och pirrande hud. Alla eventuella biverkningar försvinner inom efter några timmar. 
 • Du bör inte göra fillers strax innan eller direkt efter en behandling, utan det bör gå några veckor emellan. 

När du är redo att boka en HIFU-behandling i Stockholm så kan du kontakta vår klinik så hjälper vi dig. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.