Home » Uncategorized » Det byggs mycket nytt i Djursholm

Det byggs mycket nytt i Djursholm

totalentreprenad Djursholm

Om du har hittat din drömtomt, genomfört en förstudie, fått bygglov för ditt projekt och kommit fram till en budget, är du redo att bygga. Byggfasen är ett kritiskt skede och ta därför tid att välja din byggentreprenör. Det är ett stort beslut och du borde därför leta efter rätt expertis och rätt byggföretag som du kan lita på.

Att välja byggentreprenör kan vara en komplex process men vi kan guida dig genom stegen med expertråd så att du kan känna dig trygg i det val du gör av huvudentreprenör för att leverera projektet.

Oavsett vilket stadium du befinner dig i kan du hitta allt du behöver på ett ställe för att planera och bygga din nästa fastighet med hjälp av totalentreprenad Djursholm.

Totalentreprenad i Djursholm innebär att du som klient kan anlita oss som en enda entreprenör för att utföra både planering och konstruktion av ditt byggprojekt. Enklare kan det inte vara!

Totalentreprenad i Djursholm

Varför inte få alla tjänster inom ett enda paket? Genom att anlita en proffsig byggfirma som erbjuder totalentreprenad i Djursholm säkrar du allt från projektering till konstruktion med ett enda kontrakt. Det brukar vara följande:

  • Markförvärv för bostadsutveckling
  • Förstudie för fastighetsutveckling
  • Bygglov för bostadsutvecklare
  • Utvärdering av kostnaderna
  • Kostnadsrådgivning
  • Byggföretagande
  • Fastighetsutveckling

Totalentreprenad: projektering + konstruktion

En totalentreprenad brukar arbeta med olika lokala bostadsutvecklare för att skapa allt från rymliga familjehem eller fantastiska lägenheter för framgångsrika proffs till kvalitetslägenheter eller kommersiella fastigheter.

När du ska välja en totalentreprenad se till att välja en som har erfarenhet av att bygga inom olika byggnadsstilar och vet hur man levererar designen för din nybyggda konstruktion med hjälp av våra skickliga hantverkare. Att leverera rätt lösningar är vad vårt team trivs med.

Det är realistiskt att förvänta sig att problem kommer att uppstå i ett stort fastighetsutvecklingsprojekt, men genom att kommunicera med dig i varje skede av processen kan du vara säker på att projektet sköts väl. Vårt fokus är att hålla schemat på rätt spår och leverera ditt byggprojekt till en hög byggstandard med minimala störningar.

Efter att ha diskuterat ditt specifika projekt ska byggföretaget sedabn förvandla dina ritningar till verklighet. Kommunikation är oerhört viktigt i varje skede när man arbetar med totalentreprenad i Djursholm. Det är viktigt att företaget har kunskapen och erfarenheten för att leverera precis det som är avtalat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *