Home » Uncategorized » Bli vacker för en dag?

Bli vacker för en dag?

Ansiktsbehandling som du kan få på en skönhetssalong i Stockholm

Ska du gifta dig? Eller gå på bal, den där viktiga festen när du önskar att alla ska vända sig om efter dig och bara slås av din skönhet? Det finns några olika saker som du kan göra. Har du bestämt dig för din outfit? Vilka kläder ska du ha på dig? Vad ska du göra med din frisyr? Har du kort hår, kan det bli svårt att förändra frisyren på något stort sätt, har du långt hår kan du lägga upp det i någon fin och festlig frisyr.

Önskar du en ansiktsbehandling?

Om du önskar att få en ansiktsbehandling så finns det flera som du kan prova på. Det bästa som du kan göra är att googla ”ansiktsbehandling stockholm”. Eller byta ut ”stockholm” mot den ort där du bor. Då bör du få några bra förslag från Google på skönhetssalonger som erbjuder ansiktsbehandlingar. Sedan är det bara att ringa den salong som du tror är bäst. En bra idé är att kontrollera omdömen om de bästa skönhetssalongerna så att du inte blir lurad.

Några olika ansiktsbehandlingar

När du sedan har hittat en skönhetssalong som erbjuder ansiktsbehandlingar så har du några olika val när det gäller ansiktsbehandlingar. Beroende vilken slags hy som du har kan du behöva olika mycket behandling för att få ett fint utseende på din stora dag. Här går vi igenom några av de vanligaste ansiktsbehandlingarna.

  • Aknebehandling – har du mycket akne, eller har haft mycket akne i ansiktet, så kanske du har ärr kvar efter det. Då kan du behöva få bort de värsta så att du får en slät och fin hy i ansiktet. Akne kommer ofta för att de finns orenhet i ansiktet och då kan man behöva avlägsna det med en peeling, och att man klämmer porerna så att allt kommer bort.
  • Antiagebehandling – en antiage behandling kan också vara som en aknebehandling så att du får en peeling. Att man tömmer porerna, ger en massage och ansiktsmask med extra mycket näring. Du kanske får en behandling med ögonkräm som livar upp dem.
  • Ansiktsmassage och akupressur – om du har en felfri hy, så kanske du bara behöver en ansiktsmassage som gör att du slappnar av i ansiktet. Ibland kan stress göra så att man pressar ihop käken utan att man tänker på det. En ansiktsmassage kan lätta på stressen och att du pressar samman käkarna. En akupressur i ansiktet gör också att blodcirkulationen kommer igång ordentligt och på så sätt kan du få fin färg i ansiktet.
  • Microneedling/Dermapen – om du vill ha en mer djupgående ansiktsbehandling, så kan du boka in en Dermapen behandling. En Dermapen innehåller många små, små nålar. Den pressar man på olika ställen i ansiktet. Genom att göra så, så påskyndar man ansiktets föryngring av hudceller. Man så att säga tvingar ansiktets föryngring av hudceller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *