Har du provat göra PhiBrows?

Home » Har du provat göra PhiBrows?

Sminkade ögonbryn och ögon med phibrows utbildning

Kärt barn har många namn, och när det kommer till skönhet är mörka och markerade ögonbryn väldigt populärt. Går man till en skönhetssalong för att få riktigt fina ögonbryn, kallas metoden att få fina (och nya) ögonbryn lite olika saker, sättet att tatuera kan kallas 3D ögonbryn, microblading och PhiBrows. Det sistnämnda är en särskild konst inom tatuering av ögonbryn och är ett märke, kan man kalla det. PhiBrows är som ett Trademark av en särskild metod att göra fina ögonbryn.

När du vill ha fina och markerad ögonbryn

Det är ju inne att ha markerade och mörka ögonbryn. Men en duktig utövare av tatuering av ögonbryn anpassar färgen efter de färger som du har i ansiktet och håret. Det för att det ska bli så snyggt som möjligt.

  • PhiBrows är semi-permanent, kan man läsa på lite olika hemsidor på Internet som skriver om PhiBrows.
  • Den som utövar PhiBrows, räknar ut” ansiktets morfologi” och den gyllene “Phi-formeln” som man säger har använts i flera hundra år.
  • Man använder manuella verktyg och pigment.
  • Det sägs att det är färg som inte ska vara allergiframkallande eller lämna fula ärr eller färgrester kvar i ansiktet.
  • Färgen försvinner efter 2-3 år.

Andra tatueringar mister sin färg, det gör alla tatueringar med tiden, när färgen bleks, så blir svart och andra mörka färger gröna, vilket inte riktigt är vad man vill ha, direkt.